Flying Fox, a legnagyobb bérelhető szuperjacht

A Lürssen által megalkotott, Flying Fox névre keresztelt, 139m hosszú mestermű a jelenleg bérelhető legnagyobb szuperjacht a piacon. A 25 szállóvendég fogadására alkalmas luxusjachton 54 fős profi személyzet biztosítja a legmagasabb szintű kényelmet. A kikapcsolódást 400négyzetméteres Spa, számtalan Jet-Ski és Seabob, profi búvárfelszerelések, és egy 12 méter hosszú medence biztosítja.

Az Imperial Yachts chartercég készített libabőrös videót az elképesztő hajóról. Ha kedvet kaptál hozzá, már csak egy telefonhívás, és heti 4millió $ választ el álmaid nyaralásától.

A nyári időszakot a Földközi-tengeren, a téli szezont pedig az Indiai-óceánon tölti a hajó. Ha kedved támadt a bérléshez, vagy csak többet olvasnál a Flying Fox-ról, katt ide.

El tudnád képzelni magad a hajó fedélzetén, vagy azt a heti 4millió Dollárt inkább másra költenéd? Oszd meg velünk kommentben! 

(borítókép forrása: www.imperial-yachts.com ) 

Hasonló bejegyzések

Kedvenc bejegyzések

Batu barlangok, és a háború istenének szentélye

Az ébredő trópusi nap első sugarai áttörve az ólmos ködön, bevilágítják Batu Caves meredek sziklafalait. A mészkőszirtek között megbújó barlangtemplom tátongó szája fölött színes...

Toraja, ahol a holtak velünk élnek

Vannak különös helyek a Földön, ahol nem számít a halál. Ahol nem szakad ketté az élők és a holtak birodalma, ahol nincs áthidalhatatlan szakadék az e világ és a túlvilág között.

Borobudur

Az egzotikus Jáva szigetén, füstölgő vulkánokkal, ködben lebegő trópusi erdőkkel és élénkzöld rizsföldekkel körülölelve fekszik a világ legnagyobb buddhista temploma, a Borobudur. Az 1200 évvel...