
Kertek és tengerek gyümölcsei – a madeirai konyha
A madeirai konyha sokszínűségét a termékeny vulkanikus talajnak és a kiegyensúlyozott szubtrópusi éghajlatnak köszönheti. A sziget gasztronómiáját nem történelmi folyamatok,
A madeirai konyha sokszínűségét a termékeny vulkanikus talajnak és a kiegyensúlyozott szubtrópusi éghajlatnak köszönheti. A sziget gasztronómiáját nem történelmi folyamatok,
A rum Madeira nemzeti itala. A sziget kellemes, kiegyensúlyozott szubtrópusi éghajlatát nem csak a turisták, hanem a cukornád is szereti.
Kíváncsi vagy eldugott törzsekre, extrém kalandokra, de éredekelnek a metropoliszok látnivalói, vagy a legjobb fesztiválok is? Ezt itt mind megtalálod egy helyen. Mozdulj ki a hétköznapok szürkeségéből, és fedezd fel a világot velünk!
© WanderWell Zrt. – Minden jog fenntartva!